Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ukkepakje.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Voor de juiste afhandeling dient u de volgende gegevens op te nemen in de mail:

  • Uw naam zoals vermeld op de bestelling
  • Het ordernummer van de bestelling waarvan je een product wilt retourneren.
  • Het product/de producten en het aantal dat je hiervan wil retourneren.
  • De reden van retourneren.* 
  • Indien een product onverhoopt beschadigd bij je aankomt lever dan een foto van de van de originele verpakking en een foto van het beschadigde product aan zodat wij dit kunnen opvoeren bij de verzendmaatschappij. Daarnaast toont dit aan dat de schade niet kan zijn ontstaan door jouw toedoen of door toedoen van retournering en helpt dit ons bij het afhandelen van de schade. 

*De reden van retourneren ben je onder geen beding verplicht om op te geven. Wij hopen dat je dit desondanks waar mogelijk wilt aangeven zodat wij deze feedback kunnen meenemen in onze webshop en je zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarbij helpt het om te weten als een product al beschadigd is aangekomen. In dit geval weten wij dat schade niet is voortgekomen door onzorgvuldig handelen of verzenden vanuit uw zijde. Daarbij kan het soms zijn dat wij besluiten om bij schade een nieuw vervangend product toe te sturen en u uitzondering te geven van retournering (uiteraard na overleg). In dat geval houdt u het beschadigde product en sturen wij u een nieuw, onbeschadigd product toe. Dit scheelt u retourkosten. Deze beslissing is echter uitsluitend aan ons om te maken en kunnen wij alleen na het zien van foto’s van de beschadiging. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Let op, eventuele schade opgelopen tijdens de retourzending zijn voor kosten van de koper. Is een product onverhoopt kapot bij aankomst? Stuur ons dan vooraf een foto mee zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wij kunnen de schade dan mogelijk verhalen bij de verzendmaatschappij en weten dat de schade niet is ontstaan door jouw handelen of door onzorgvuldig retourneren.

Het pakket mag geretourneerd worden naar het volgende adres (ná bovenstaande aanmelding via email voor correcte afhandeling): 

Ukkepakje
Vondellaan 4
2394 EA Hazerswoude rijndijk

Vermeldt in dit pakketje ook uw naam en ordernummer en geef op deze notitie aan dat het een geretourneerd artikel betreft. Je hebt tot 14 dagen na aanmelding van het retourtje, en het inroepen jouw herroepingsrecht om het pakketje te retourneren. De terugbetaling geschiedt binnen 14 dagen na aanmelding van de retourzending bij correct terug ontvangen van de geretourneerde artikelen. Bewaar altijd het verzendbewijs van de retournering. 

Wil je een vervangend product bestellen of direct een nieuwe bestelling plaatsen? De terugbetaling kan op jouw verzoek ook worden uitgevoerd in de vorm van een kortingsbon die je direct (zonder vertraging van terugstorting) kan toepassen op de nieuwe bestelling.

Let wel op! Producten die op maat gemaakt zijn, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht en zijn niet te retourneren. Hieronder vallen de gepersonaliseerde items.

WhatsApp

Menu

Zoeken naar producten