Je eigen ontwerp

Je eigen ontwerp

Mijn webshop is een verzamelplaats van mijn unieke en handgemaakte producten. Zo kun je makkelijk inspiratie opdoen zonder dat je uren aan het zoeken bent. En natuurlijk is er meer mogelijk bij Ukkepakje! Hoe leuk is het om zelf een set/product samen te stellen voor jouw kleintje? Of om zelf een set/product samen te stellen om cadeau te geven? Neem nu contact met mij op en maak je eigen ontwerp.

Mogelijkheiden voor je eigen ontwerp

Denk aan verschillende kleurencombinaties, verschillende vormen, naam verwerken in de producten en verschillende sets. Ik bespreek dan ook graag je persoonlijke voorkeuren en wensen voor je eigen ontwerp. Mijn producten worden met veel zorgvuldigheid en liefde gemaakt. Ik controleer mijn materialen altijd op veiligheid zoals beschadigingen en hygiƫne voordat ik hiermee aan de slag ga.

Levertijd voor gepersonaliseerde producten

Wel dient er rekening gehouden te worden met een iets langere levertijd bij gepersonaliseerde producten. Ik streef ernaar om de producten binnen een week aan de klant te hebben verzonden.

De waardering van ukkepakje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 46 reviews.
X

0