Ukkepakje is een feit!

Eindelijk! Mijn website is online! Wat ben ik blij en trots. Het heeft even geduurd en hier en daar wat vertraging gehad maar ik wil er zeker van zijn dat ik goed van start zou gaan.

Dat is gelukt

Ik heb de afgelopen periode hard gewerkt aan een vast assortiment van artikelen die bij mij altijd te verkrijgen zijn. Daarnaast blijf ik uiteraard aan jullie wensen voldoen met betrekking tot gepersonaliseerde items. Deze zal ik ook met liefde voor jullie maken. De komende tijd ga ik nog meer artikelen toevoegen aan mijn vaste assortiment. Als je de blog in de gaten houdt mis je dus niks!

Inkijk in mijn werk

Daarnaast wil ik jullie ook een stukje inkijk geven in hoe ik op bepaalde idee├źn kom en hoe bepaalde artikelen tot stand komen.

Praktische zaken zoals wanneer ik met vakantie ben zal ik ook hierin kenbaar maken. Zo weten jullie altijd hoe het ervoor staat bij Ukkepakje.

Kijk lekker rond en als ik je ergens mee kan helpen vul vooral het contact formulier in. Geen vraag is te gek.

Liefs, Carola

0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van ukkepakje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 46 reviews.
X

0