Veiligheidsvoorschriften

Veiligheidsvoorschriften

Hier informeer ik jou graag over de veiligheid en het gebruik van mijn producten. Ook geef ik je graag wat praktische tips over het reinigen van de producten. Lees dit goed door en neem bij vragen contact op met Ukkepakje.

Veiligheid

Siliconen producten zijn bedoeld voor baby’s waarbij de tanden nog in ontwikkeling zijn. Hoewel siliconen behoorlijk stevig en veerkrachtig zijn, is het vooral bij kinderen die steviger bijten dan een baby, erg belangrijk om de producten regelmatig te controleren op beschadigingen.

Wanneer de onderdelen losser van elkaar komen te zitten of er zichtbare beschadigingen zijn dient het betreffende product NIET meer te worden gebruikt.

De plastic speelkoordringen zijn NIET bedoeld om op te bijten!

Bevestig een speenkoord of speelkoord altijd ergens aan, zodat er niet direct op de sluiting gebeten kan worden.

Geef NOOIT speenkoorden, speelkoorden of bijtringen mee naar bed!

Heb jij nog meer vragen over mijn veiligheidsvoorschriften? Dan neem gerust contact op via het contactformulier.

Reinigen

De producten zijn eenvoudig te reinigen. Dit kun je doen met een nat (microvezel) doekje met lauw warm water, of een billendoekje. Houd de producten niet onder de kraan, de speenclips en andere houten onderdelen kunnen niet goed tegen veel water.

Ukkepakje kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongelukken door het gebruik van mijn producten.

Mijn producten zijn met grote zorg samengesteld, maar laat je baby ze niet gebruiken zonder toezicht. Gebruik van mijn producten is op eigen risico.

Alle siliconen producten die ik gebruik zijn getest op de aanwezigheid van schadelijke stoffen en voldoen aan de Europese eisen.

Ukkepakje wenst jou en je kindje heel veel plezier met mijn producten.

WhatsApp

Menu

Zoeken naar producten