Rammelaar Fall

27.43

Leuke rammelaar gemaakt in herfst kleuren gecombineerd met print kraal Fall, een houten egel en een houten ring.

Categorie:
Rammelaar Fall is bestaat uit herfstkleurige siliconen kralen gecombineerd met een houten egel en een houten ring. Ook de print kraal Fall is terug te vinden in deze vrolijke en warme combinatie.

Om de motorische vaardigheden van je kindje te stimuleren is het geven grijpspeeltje ideaal. Een rammelaar leert je kindje grijpen en vasthouden. Het geluidje brengt wat bij over oorzaak en gevolg en stimuleert de auditieve ontwikkeling. De siliconenkralen kunnen verlichting geven bij doorkomende tandjes. Door het bijten op deze siliconen kralen wordt het tandvlees gemasseerd.

Rammelaars zijn speelgoed en moeten voldoen aan de Nederlandse en Europese wetgeving en normen. Hieronder worden de belangrijkste eisen genoemd:

  • Alle onderdelen die gebruikt worden hebben de label foodgraded en zijn dus volledig vrij van BPA, weekmakers, PVC , lood en ftalaten.
  • Houten onderdelen zijn gemaakt van onbehandeld beukenhout.
  • Creaties zijn voorzien van CE label
  • Waarschuwingen en instructies voor gebruik worden aan de koper overhandigd.

De siliconen kralen die wij bij Ukkepakje gebruiken zijn voedselveilig.
Alle siliconen producten zijn vrij van BPA, Lood, Ftalaten en PVC.

Het hoofdbestanddeel van siliconen kralen is silicium, dit is een heel voorkomend mineraal in de wereld. Je kan deze ook terugvinden in jezelf, het menselijk lichaam.
Siliconen zo glad is, dat er zelfs geen bacteriƫn kunnen vastzitten.

De houten kralen en figuren die ik voor mijn producten gebruik zijn van beuken- en esdoornhout gemaakt. Hout is een natuurproduct, waardoor de houten materialen allemaal verschillend zijn. Het uiterlijk van de kraal of hanger kan dus wat afwijken van de afbeelding. Als hout meerdere keren hard op de grond valt kan het barsten, hierdoor kunnen bacteriƫn zich in de materialen gaan ophopen. Controleer hout dus altijd extra goed op beschadigingen en slijtage. Gebruik het niet meer als er barsten in het hout zitten. Houten kralen en clip kunnen ingewreven worden met een heel klein beetje voedselveilige (cocos)olie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rammelaar Fall” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.